PISMO DOBRODOŠLICE

The Aesthetic Medicine Congress 2018

u suradnji s British College of Aesthetic Medicine

Zadovoljstvo nam je ugostiti Vas na Kongresu estetske medicine, koji će se održati od 19. do 21. listopada 2018. u Hotelu Palace u povijesnom hrvatskom gradu Dubrovniku. Ovaj međunarodni Kongres organiziramo zajedno s British College of Aesthetic Medicine (BCAM), uz potporu Ureda Predsjednice Republike Hrvatske, gđe. Kolinde Grabar Kitarović i pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskoga sabora, g. Gordana Jandrokovića, Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Ministarstva turizma Republike Hrvatske, Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika i Hrvatske liječničke komore.

 

TAMC 2018 je znanstveni kongres na kojem će biti prikazani najnoviji podaci, novosti te praktični rad na području nekirurške estetske medicine.

Kongres će se sastojati od opsežnih predavanja koja obuhvaćaju sve aspekte estetske medicine kao i praktičnih radionica vodećih estetskih stručnjaka iz Hrvatske i šire regije te pozvanih predavača iz Europe i svijeta.

Predavanja i radionice kao i panel diskusije pokrit će sva područja estetske medicine uključujući tretmane za pomlađivanje kože, dermalne filere protiv starenja i za oblikovanje lica, Anti Ageing tretmane za pomlađivanje kože, lasere u estetici, lasersko uklanjanje vena i pigmentacije, oblikovanje tijela, upravljanje komplikacijama, komunikacija s pacijentima, izgradnju Vašeg poslovanja i marketinga te posebni naglasak na medicinski turizam.

Ukratko, TAMC 2018 je detaljan, ali sažet estetski kongres s modernim i direktnim fokusom na stalnorasteću i uzbudljivu modernu industriju. Kongres je namijenjen liječnicima, stomatolozima, izlagačima i sponzorima koji su imali priliku i prisustvovati velikim estetskim kongresima poput IMCAS, AMWC i FACE. Na Kongresu očekujemo više od 200 sudionika koji će imati priliku educirati se, povezati s ostalim kolegama i unaprijediti svoje poslovanje, kao i provesti ugodan vikend u prekrasnom Dubrovniku!

Nudimo Vam VIP propusnicu/kotizaciju koja će uključivati posebnu gala večeru i mogućnost sudjelovanja na svim predavanjima i edukacijama, kao i odabranim radionicama. VIP propusnice također uključuju posebne pogodnosti i usklađene edukacijske sekcije. Rezervirajte svoje mjesto na TAMC 2018 kako biste saznali najnovije vijesti u estetskoj medicini.

Veselimo se Vašem dolasku!

S poštovanjem,

Nikola Milojević, dr. med.
Predsjednik Organizacijskog i Znanstvenog odbora TAMC 2018

Leave a Reply