Ivan Pišmiš

By 18/10/2018 No Comments

LIFETECH PROGRAM VRATIO MI JE ZDRAVLJE I ZADOVOLJSTVO

Za sebe volim reći da sam jako dobro organizirana osoba i sposoban sam u kratko vrijeme napraviti sve ono za što je većini potrebno više vremena. Funkcionirajući na taj način u slobodno vrijeme bih  vrlo brzo preuzeo nove obveze. Radio sam sve bolje i bolje, sve više i više što je dovelo do napredovanja u poslu. Ovakav način života je ostavio ozbiljne posljedice na mom tijelu koje mi je slalo signale, no ja sam ih zanemarivao.

OPSJEDNUTOST POSLOM JE OSTAVILA POSLJEDICE NA OBITELJSKE ODNOSE I MOJE ZDRAVLJE

Jedan period života sam živio u inozemstvu radeći na velikim i zahtjevnim poslovima. Bez obzira na to imao sam energije i mogao sam puno raditi. Tada mi je bilo omogućeno da imam kuhara, vozača, čistačicu i svo slobodno vrijeme bih i dalje ulagao isključivo u posao. Čak bih ujutro nakon tjelovježbe, odmah počeo raditi i to bez doručka. U to vrijeme moj prvi obrok bi bio tek navečer po povratku kući.
Čak sam tijekom perioda od jedne ili dvije godine bio sposoban raditi 7 dana u tjednu ne osjećajući probleme. Bez obzira što sam uvijek bio svjestan ispravnog načina života, ničega se nisam pridržavao.

UMOR ME NATJERAO DA POTRAŽIM RJEŠENJE

Umor koji se akumulirao godinama odrazio se najviše na privatan život i na moje zdravlje. Živim kao samohrani otac i kod kuće gotovo da nisam imao energije kako bi se posvetio djeci i samome sebi. Lako bi postao nervozan i ponekad bezrazložno viknuo na dijete koje se u tom trenutku samo htjelo igrati, a ja nisam imao energije. Uz sve to moje stanje se odrazilo na probleme sa srcem, a novonastala situacija me natjerala da tražim rješenja u različitim stvarima. Bio sam svugdje i s vremenom sam došao do LifeTech centra.

OSJEĆAM DA PONOVO ŽIVIM

Nakon prvih nekoliko dolazaka na tretmane odmah sam osjetio veliku promjenu u svojoj energiji. Redovni dolasci pomogli su mi da napokon krenem raditi ono što sam znao da je potrebno. Nakon 15 godina ponovo sam počeo redovno ujutro doručkovati, ručati i večerati hraneći se namirnicama prema preporukama koje sam dobio u LifeTech centru. Osim što se stanje sa srcem stabiliziralo, unutar sebe ponovo pronalazim zadovoljstvo i želju za stvarima i aktivnostima koje nisu samo posao.

ŠTO SAM NAUČIO U LIFETECH CENTRU

Osvijestio sam važnost i vrijednost energije.